prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Državno prvenstvo i 12 medalja

Devet učenika Centra za odgoj i obrazovanje Tomislav Špoljar iz Varaždina sudjelovalo je na Državnom prvenstvu školskih sportskih društava za učenike s intelektualnim teškoćama u Poreču. Tri  su učenice sudjelovale u atletici. Šest učenika natjecalo se u plivanju na Kantridi u Rijeci. Ukupno osvojili dvanaest medalja.

Od ponedjeljka 6. ožujka pa do srijede 8. ožujka 2023. godine devet učenika centra sudjelovalo je na Državnom prvenstvu školskih sportskih društava za učenike s intelektualnim teškoćama u Poreču. Natjecali su se u dva sporta i to u atletici i plivanju. Iako ih je iznenadilo da se ove godine natjecanje održava početkom ožujka zbog lošeg vremena i nemogućnosti uvježbavanja disciplina to se nije odrazilo na samu uspješnost. Tri  su učenice sudjelovale u atletici.

Lucija H. je iz trčanja na 80 metara osvojila 8. mjesto, a iz skoka u dalj sa zaletom 5. mjesto. Ani G. su medalje skliznule iz ruke. Tako je na trčanju 80 metara osvojila 4. mjesto te isto 4. mjesto u skoku u dalj sa zaletom. Leona P. koja se natjecala u bacanju kugle osvojila je 3. mjesto. Šest učenika natjecalo se u plivanju na Kantridi u Rijeci. Tako su u slobodnom stilu nastupali: Nikola K. koji je osvojio 1. mjesto UIT starije, Andrej M. koji je osvojio 3. mjesto UIT starije, Antonio H. koji je osvojio 1. mjesto LIT starije, Mirna R. koja je osvojila 1. mjesto LIT mlađe, Vela B. koja je osvojila 1. mjesto LIT starije te Karlo K. koji je osvojio 4. mjesto LIT starije dobne skupine. U leđnom stilu nastupili su: Nikola K. 1. mjesto UIT starije, Andrej M. UIT starije te Vela 1. mjesto LIT starije dobne skupine. U prsnom stilu natjecali su se Antonio H. 3. mjesto LIT starije, Karlo K. 1. mjesto LIT starije i  Mirna R. 1.mjesto LIT mlađe dobne skupine.

Učenici su uz natjecanje imali vremena i za opuštanje. Tako su drugu večer nakon natjecanja imali magic show gdje su uživali u mnogim čarolijama ali i plesu. Mentorice učenika bile su Ivanka Jakopec, Natalija Luić i Kristina Kralj. Čestitaju svim učenicima na odličnim rezultatima.