prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Edukativni program “Profesor Baltazar online”

Udruga Institut za popularizaciju znanosti provodi projekt Profesor Baltazar online u sklopu poziva “Umjetnost i kultura online” u suradnji s Krapinsko-zagorskom županijom i kazalištem Tvornica lutaka. Sredinom prosinca slijedi treća online radionica na temu scenskoga nastupa i glume.

Ovaj edukativni kulturno-umjetnički online program se sastoji od četiri online radionice.

Prva „Animacijska“ radionica završena je u svibnju, a druga radionica „Kako napraviti predstavu“ traje i u petom je tjednu provedbe. Slijedi online radionica „Scenskoga nastupa i glume“ koja započinje sredinom prosinca 2021., a potom je na rasporedu četvrta – „Kvizna“ radionica na temu naučenog u prve tri radionice.

U projekt je uključeno više od 100 učenika nižih razreda osnovne škole u deset osnovnih škola Krapinsko-zagorske županije i deset nastavnica.

Više informacija o projektu i aktualnosti potražite na mrežnoj stranici Instituta za popularizaciju znanosti te na Facebook stranici Udruge.

Online sadržaji projekta