prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Kako mladi grade široke društvene pokrete na temelju okolišnih i klimatskih problema?

Inicijativa mladih za ljudska prava poziva na online radionicu “Kako mladi grade široke društvene pokrete na temelju okolišnih i klimatskih problema?” koja će se održati u srijedu, 16. veljače 2022. godine, u 15 sati putem Zooma.

Prijaviti se možete ovdje. Broj prijava je ograničen, a prednost pri odabiru imat će mladi koji iskažu veći interes za temu. Prijaviti se možeš ispunjavanjem ovog prijavnog obrasca do utorka, 15.  veljače 2022. godine, do 15 sati. Prijavitelji koji će biti odabrani za sudjelovanje, bit će o tome obaviješteni mailom najkasnije do 17 sati istoga dana, a link za događaj bit će im poslan sutradan u prijepodnevnim satima.

Ova aktivnost dio je projekta POJAM – Partnerstvo za održivo jačanje aktivizma mladih. Projekt se provodi u okviru programa Erasmus+ Ključna aktivnost 2: Strateška partnerstva u području mladih. Cilj projekta je ojačati ulogu mladih u direktnom utjecaju na politike koje se na njih odnose, kao i omogućiti im razvoj cjeloživotnih vještina koje će im olakšati odgovorno i aktivno sudjelovanje u društvu i motivirati ih za razvoj vlastitih projekata i inicijativa. Projekt provode Inicijativa mladih za ljudska prava (Hrvatska), Gong (Hrvatska), Omladinski centar CK13 (Srbija) i Danes je nov dan (Slovenija).

Vijest je prenesena s mrežne stranice Civilno društvo.