prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Najava webinara Sigurnost i zaštita zdravlja na radu

Industrijska strojarska škola iz Zagreba održat će webinar Sigurnost i zaštita zdravlja na radu u utorak, 25. rujna 2018. godine, u 8 sati i 50 minuta. Webinar je namijenjen učenicima prvih razrednih odjela srednjih strukovnih škola obrazovnog sektora strojarstva, brodogradnje i metalurgije. 

Cilj je webinara interaktivnim načinom tj. nizom kvizova i video sadržaja osvijestiti učenicima važnost tehničkog aspekta zaštite na radu, ali i skrenuti pozornost na zdravstvene posljedice nepridržavanja zaštite na radu. Od škola sudionica webinara očekuje se mrežna povezanost i klik na poveznicu https://connect.carnet.hr/sigurnostizdravlje2018 i oprema za projekciju i, naravno, vaše dragocjeno vrijeme i volja za organizaciju i provedbu ovog webinara kojeg radimo u suradnji s Hrvatskim zavodom za zaštitu zdravlja i sigurnost na radu. Drago nam je najaviti da će sudionike webinara pozdraviti i viši stručni savjetnik Damir Zvonar iz Agencije za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih. 

Virtualna soba webinara Sigurnost i zaštita zdravlja na radu bit će otvorena već od 8 sati i 15 minuta u utorak, 25. rujna, ali i već se i danas možete pokušati uključiti. Naravno, pisat će vam da webinar još nije počeo.

Upute za one koji se do sada nisu prijavljivali na webinar:

1.  Kliknite na poveznicu webinara: https://connect.carnet.hr/sigurnostizdravlje2018

2.  Ako se traži instaliranje, dopustiti instaliranje Adobe Connect Add-in.

3.  Za sudjelovanje možete koristiti svoj AAIEdu.Hr elektronički identitet (@skole.hr) ili, još bolje, možete se prijaviti kao gost i pod korisničko ime upisati naziv škole i mjesto u kojem se vaša škola nalazi.

4.  Naposljetku, u posebnom prozoru otvara se Adobe Connect stranica našeg webinara.

Nadamo se da smo vas barem malo zainteresirali i ističemo da bi trajanje webinara stavili u vremenski okvir od 40-ak minuta kako bi minimalno remetili nastavu, a opet sve zainteresirane što bolje informirali.

Vjerujemo da će webinar ISŠ-a, kao suvremena forma, biti zanimljiv učenicima, pogotovo stoga što bi učenici imali mogućnost uključiti se u online Kahoot kviz koristeći svoje pametne telefone, računala ili tablete. Za kolaboraciju koristit ćemo digitalni alat Mentimeter. Nije teško, a zabavno je i korisno. Ako uspijete odvojiti još nekoliko minuta vašeg vremena, na poveznici https://bit.ly/2P4a6hY možete pogledati kako nam je bilo prošle godine. Ove godine dio sadržaja webinara ponavljat će se, ali će u kvizovima biti više pitanja za učenike.

Nisu potrebne prethodne najave, no vaše sudjelovanje bilo bi nam dragocjeni pokazatelj da smo i vi i mi na pravom putu osuvremenjivanja komunikacije u osvješćivanju važnosti zaštite na radu. Prošle školske godine sudjelovale su 32 srednje strukovne škole pa se i ove godine nadamo dostići taj broj, a potajno priželjkujemo nadmašiti ga.