prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Osnovna škola Grabrik u zajednici škola u Europi

eTwinning je platforma za odgojno-obrazovne djelatnike europskih država. Na eTwinning platformi članovi mogu surađivati, komunicirati, razvijati projekte kao i razmjenjivati znanja i iskustva.

Aktivne članice eTwinninga u Osnovnoj školi Grabrik su Gordana Bešenić, Daniela Marčetić, Nada Škrtić, Antonija Capan, Tatjana Bednjanec, Bogdanka Conjar, Ružica Halovanić, Marina Felić, Tea Borković, Albina Modronja, Jasmina Božićević, Snježana Pletikosić i Jadranka Žugčić. U prethodnoj školskoj godini i školskoj godini u tijeku, članovi eTwinninga bili su uključeni u 27 različitih projekata. Školske godine 2019./2020. europsku oznaku kvalitete dobile su dvije učiteljice: Bogdanka Conjar i Marina Felić.

Bogdanka Conjar, nagrađena eTwinnerica, dobila je Europsku oznaku za kvalitetu za eTwinning projekte “100. dan škole Udruge Zvono 2020”, “Webučionica” i “U svijetu likovnih umjetnika 2”. Nacionalnu oznaku za kvalitetu dobila je za projekt “Upoznajemo Europu”. Marina Felić nagrađena je Europskom oznakom za kvalitetu za projekte “U svijetu likovnih umjetnika 2” i “Na putu dobrote”. Ove školske godine učiteljice su uključene u mnoge eTwinning projekte u kojima unapređuju svoj rad i rad učenika.