prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Otvorena 13. Ljetna škola filma Gunja

U atriju Osnovne škole “Antun i Stjepan Radić” Gunja sinoć je filmom “Zbornica” otvorena 13. Ljetna škola filma Gunja u organizaciji Studija kreativnih ideja Gunja – SKIG i Osnovne škole “Antun i Stjepan Radić” Gunja.

Ljetna škola filma održava se od 31. srpnja do 5. kolovoza, a ove godine polaznici će moći birati između četiri radionice: analogna fotografija, dokumentarni film, igrani film i radionica PRESS službe.

U večernjim satima će bit predstavljen pregršt hrvatskih filmova kao što su: Murina, Quo vadis Aida?, O jednoj mladosti, Zbornica itd.

Polaznici koji nisu iz Gunje će kao i uvijek biti smješteni po obiteljskim kućama, a polaznici su iz Zagreba, Karlovca, Županje, Vinkovaca i naravno Gunje. Na otvorenju je bila nazočna i ravnateljica škole Marijana Lucić i poželjela svim uspješan rad i ugodan boravak u Gunji, a 13. Ljetnu školu službeno je otvorio predsjednik Studija kreativnih ideja Gunja – SKIG Marinko Marinkić. Program je bogat, ali i zabavan. Zadnjega dana, u petak, 5. kolovoza, škola će biti zatvorena projekcijom filmova nastalih na radionicama.

Sve informacije i detalje pogledajte i pratite na Facebook stranici. Obavijesti će biti dostupne i na Facebook stranici škole.