prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com
anketa
Kako se hranimo?

Kako se hranimo?

Učenici 7.-ih i 8.-ih razreda osnovne škole” Antun Matija Reljković” iz Bebrine su zajedno s nastavnicom Sanjom Kokanović proveli anketu o vlastitim prehrambenim navikama.

Istraživanje na školskoj razini – potonuće Titanika

Istraživanje na školskoj razini – potonuće Titanika

U Gimnaziji A. G. Matoša Đakovo, profesorica fizike provela je anketu među učenicima drugih razreda. Cilj anketnog upitnika bio je ispitati razumijevanje usvojenih odgojno-obrazovnih ishoda (FIZ SŠ B.2.1. Primjenjuje zakone statike fluida, FIZ SŠ B.2.2. Primjenjuje zakone dinamike fluida) i njihovu primjenu na potonuće Titanika.

Mladi i mediji – Rezultati ankete

Mladi i mediji – Rezultati ankete

Mladi u Hrvatskoj prepoznaju važnost medijskog obrazovanja i žele više sadržaja vezanih uz medijsku pismenost u školi. Najviše ih zanima kako prepoznati lažne vijesti i dezinformacije te kako korištenje društvenih mreža utječe na mentalno zdravlje.

Sjedni, vrlo dobar (4)!

Sjedni, vrlo dobar (4)!

Profesorica hrvatskoga jezika u Srednjoj strukovnoj školi u Makarskoj provela je samoprocjenu u svim razredima. Rezultati su pokazali da prostora za napredak ima.

Izazovi petog razreda

Izazovi petog razreda

Anketa “Izazovi petog razreda” provedena je u četiri osnovne škole te su u nju uključeni iskazi i mišljenja ukupno 120 učenika petih razreda. Ona se sastoji od šest pitanja koja se odnose na iskustvo i doživljaje s kojima su se suočili učenici u petom razredu.

Navika korištenja računalom i internetom

Navika korištenja računalom i internetom

U OŠ “Matija Gubec“, Čeminac i PŠ Kozarac povodom Dana sigurnijeg internetu provedena je anketa o načinu korištenja informacijsko-komunikacijske tehnologije i interneta. Anketu su osmislile i provele učiteljica informatike Jelena Miočević i učiteljica razredne nastave Željka Krizmanić. Cilj ankete bio je saznati navike korištenja računalom i internetom u slobodno vrijeme, utjecaj interneta na zdravlje i ocjene učenika te prepoznati problem sigurnosti na internetu.

Eksperimenti i računalne simulacije u nastavi fizike

Eksperimenti i računalne simulacije u nastavi fizike

U Gimnaziji A. G. Matoša Đakovo profesorica fizike provela je anketu među učenicima prvih i trećih razreda prirodoslovno-matematičke i opće gimnazije.
Cilj provođenja ankete bio je ispitati kakav oblik rada (demonstracijski pokusi, eksperimentalne vježbe ili računalne simulacije) učenicima najbolje odgovara za razumijevanje fizikalnih koncepata, pojava i procesa.

Obrazovno istraživanje: Razvrstaj i ti i pomogni našoj Zemlji

Obrazovno istraživanje: Razvrstaj i ti i pomogni našoj Zemlji

Na području Varaždinske županije su građanima podijeljeni novi spremnici za razvrstavanje otpada (uz spremnik za miješani otpad, vreću za staklo i vreću za tekstilni otpad svako kućanstvo sada je dobilo spremnik za papir i spremnik za plastiku koji su zamijenili vreću za papir i vreću za plastiku). Odlučili su provjeriti kako se učenici i građani snalaze u razvrstavanju otpada tako da provedemo istraživanje pomoću dviju anketa u kojima bi provjerili koliko se učenici Osnovne škole Izidora Poljaka Višnjica (od 2. do 8. razreda) te građani iz područja Cvetlina, Gornje Višnjice, Donje Višnjice i Zlogonja snalaze u razvrstavanju otpada, razvrstavaju li uopće otpad i znaju li koliko je pojedinim tvarima potrebno da se razgrade u okolišu.