prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com
ekološke aktivnosti
Maslina naša svagdašnja

Maslina naša svagdašnja

Dok jesen polako ostavlja zlatni trag, a toplina sunčevih zraka još uvijek poziva van učenici Osnovne škole Bakar iskoristili su prekrasno jesensko jutro za branje maslina čija stabla poput kakve pogrbljene starice s kvrgavim granama ponosno stoje i prkose bakarskoj buri, suši i vrelini sunca. Ustrajna briga rezultirala je i solidnim urodom koji je tijekom berbe iskorišten za praktično upotpunjavanje znanja učenika o maslinama i maslinarstvu, ali i za zajedničko druženje na svježem zraku.

Mala šumarska škola

Mala šumarska škola

Učenici i učiteljice Osnovne škole Ante Curać – Pinjac iz Žrnova na otoku Korčuli, Zemlji za rođendan pohađali su Malu školu šumarstva. Naučili su kako poštivati šume i njihova staništa, te u kolikoj mjeri šume pomažu u borbi protiv globalnog zatopljenja.

Ekoakcije i ekoedukacije

Ekoakcije i ekoedukacije

Učenici Prirodoslovne škole Split, škole koja sudjeluje u međunarodnom programu ekoškola, Svjetski dan ekologije, obilježili su na različite načine – ekoakcijama i ekoedukacijama.