prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com
LiDraNo
Dišem, jer pišem!

Dišem, jer pišem!

Aktiv Hrvatskoga jezika Srednje strukovne škole u Makarskoj na državnoj smotri LiDraNa predstavljat će školu s literarnim i novinarskim radovima, a poziv očekuje i školski list Reful.

Dišem, jer pišem!

Sudjelovanje na Državnoj smotri LiDrano

Učenica Lucija Skokandić,učenica Osnovne škole Ante Curać – Pinjac, iz Žrnova i njena mentorica Anamarija Radovanović sudjelovale su na Državnoj smotri LiDraNo. Trodnevno druženje i uživanje u dramsko – scenskim izvedbama bilo je za obje od neprocjenjive vrijednosti. Svoja iskustva iskoristiti će u svom daljnjem radu.

Nakon dvije godine LiDraNo opet održan uživo

Nakon dvije godine LiDraNo opet održan uživo

U Vodicama se od 25. do 29. travnja, u organizaciji Agencije za odgoj i obrazovanje održava 31. Smotra literarnog, dramsko-scenskog i novinarskog stvaralaštva LiDraNo (2022) najboljih radova učenika osnovnih i srednjih škola iz cijele Hrvatske.

Borim se, branim se, ne predajem se!

Poziv sudionicima državne Smotre LiDraNo 2020.

Agencija za odgoj i obrazovanje poziva mentore učenika koji su pozvani na državnu razinu smotre LiDraNo 2020. (Popis pozvanih) da prijave sudjelovanje na okruglom stolu. Prijave je potrebno poslati elektroničkom poštom na e-adrese voditelja povjerenstava za određene stvaralačke izraze.