prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Ruksak (pun) kulture nastavlja nositi kulturu djeci i mladima

Za 2024. godinu odobreno je 74 programa pristiglih na Poziv za predlaganje programa i/ili radionica za Ruksak (pun) kulture, nacionalni dopunski program potpore kurikulumu u vrtićima, osnovnim i srednjim školama, namijenjen djeci i mladima u Republici Hrvatskoj.

Sufinancirat će se 10 kazališnih programa, 9 filmskih, 11 plesnih, 9 književnih, 12 glazbenih, 13 vizualnih umjetnosti, 5 programa muzejske i kulturne baštine, 3 programa interdisciplinarnih djelatnosti te 2 programa umjetničkih akademija. Sve prijavljene programe vrednovalo je Stručno povjerenstvo za odabir programa Ruksak (pun) kulture za 2024. godinu u sastavu: Nina Križan, Tamara Jurkić Sviben, Mirna Belina, Valentina Radoš i Isabella Mauro.

Odabrani programi omogućuju dostupnost i približavanje umjetnosti i kulture djeci i mladima, razvijanje njihovog kreativnog obrazovanja, senzibiliziraju djecu i mlade za područje umjetnosti i kulture te omogućuju djeci i mladima pristup svim vrstama umjetnosti i kulture.

Više informacija potražite ovdje.