prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Stiže blagdanska čarolija

Iz Škole poručuju kako blagdani ove godine izgledaju bitno drugačije od onog na što smo navikli i onog što smo priželjkivali, ali da blagdanske čarolije ne nedostaje.

Blagdani su razdoblje veselja, a božićne pjesme upotpunjuju ugođaj i uveseljavaju blagdansko vrijeme. Iako ove godine, okupljanja i bliski susreti sa starijim članovima obitelji ili prijateljima, nisu poželjan način za blagdanske proslave, Gimnazija Vukovar odlučila je širiti pozitivne vibracije i darovati svima malu blagdansku čaroliju.

učenica s violinomStoga su za učenike, nastavnike, roditelje, bake, djedove, prijatelje, poznanike i sve ljude dobre volje, učenice 1. c razreda Kiara Lemac i Erika Mićić, pripremile jednu od najpoznatijih i najljepših božićnih pjesama “All I want for Christmas is You”. Dar nema svoju vrijednost zato što je skupocjen, već zato što izražava nečiju ljubav, prijateljstvo, privrženost, zahvalnost. Gimanzija Vukovar poziva da uživate u njihovom daru, prekrasnoj glazbenoj izvedbi i uvjerite se kako uz božićnu pjesmu, kolači ispadnu ljepše, lampice jače zasvijetle i svijet se učini ljepšim mjestom!