prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

U Mjesecu školskih knjižnica – izložba učeničkih radova iz projekta “Naša mala knjižnica”

Učenici 4. a razreda Osnovne škole “Antun i Stjepan Radić” Gunja, zajedno s učiteljicom Jelenom Cvijović i školskom knjižničarkom Anitom Tufekčić sudjelovali su u međunarodnom projektu “Naša mala knjižnica”. Produkt projekta su učenički radovi od kojih je napravljena izložba.

Ususret Mjesecu hrvatske knjige od 15. listopada do 15. studenoga u hodniku ispred knjižnice škole može se pogledati izložba učeničkih radova koji su nastali prošle školske godine tijekom provedbe projekta “Naša mala knjižnica”. Učenici 4. a razreda pročitali su šest knjiga. Kada su čitali knjigu “Tko je Antonio” nagradni zadatak je bio izraditi Sunčev sustav, za knjigu “Tiko i Piko” zadatak je bio od otisaka prstiju oblikovati sliku. Za knjigu “U blizini živi djevojčica”, izrađivali su sobu za djevojčicu a za knjigu “Slučajevi Macana Detektiva” zadatak je bio napisati putopis. Za knjigu “Rosica i Fazan” izrađivali su neobično prometno sredstvo (cepelina), dok su za knjigu “Drhturavi vitez” izrađivali plakate s patkama iz Hrvatske.

U međunarodnom projektu poticanja čitanja sudjelovali su učenici: Asya Ahmetović, Indira Zahirović, Aron Džanković, Marija Mikulić, Hajro Omerčić, Anamarija Šoljić, Ana Čagalj, Tea Kuvač i Antonela Dominković. Voditeljice projekta u školi bile su: učiteljica Jelena Cvijović i školska knjižničarka Anita Tufekčić.