prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Učenici 2. b razreda Srednje škole Ban Josip Jelačić sudjelovali u projektu “Sliding Through Christmas Holidays”

U Srednjoj školi Ban Josip Jelačić u Zaprešiću odlučili su božićne i novogodišnje blagdane 2020. godine obilježiti virtualno. Tijekom nastave na daljinu, spojili su redovnu nastavu iz engleskog jezika, fakultativnu nastavu i rad Sekcije za poticanje višejezičnosti.

Uz dodatni trud učenika svih usmjerenja i nastavnica Ankice Šarić i Helge Kraljik, osmišljene su blagdanske čestitke za djelatnike, učenike i roditelje.

Tijekom nastave na daljinu iz engleskog jezika učenici 1. a i 1. b razreda opće gimnazije u parovima su proučavali odabranu temu vezanu uz Božić u jednoj od zemalja u kojoj se govori engleski, nakon čega su uređivali slide u zajedničkoj prezentaciji slikama po vlastitom izboru, bitmojima, natuknicama i audio snimkom u kojoj su prezenetirali svoju temu.

Učenici 2. b razreda su na fakultativnoj nastavi online sudjelovali su u provedbi projekta pod nazivom “Sliding Through Christmas Holidays”, čije su rezultate prezentirali na zajedničkoj prezentaciji. Nakon odabrane teme vezane uz božićne običaje i tradicije u zemljama u kojima se govori engleski, izradili su videozapis u Adobe Spark aplikaciji. Zatim su mogli odabrati između pisanja akrostične pjesme s riječi Christmas i predstavljanja božićnog recepta. Treći korak bio je audio snimka božićne kratke priče po vlastitom izboru u Vocaroo aplikaciji. Blagdansku čestitku možete pronaći na poveznici 1 i poveznici 2.