prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Međunarodni volonterski projekt “72 sata bez kompromisa”

Učenici Srednje škole Glina sudjelovali su u međunarodnom volonterskom projektu “72 sata bez kompromisa”. Škola je ponosna na učenike koji su sudjelovali u projektu koji promiče solidarnost, zajedništvo, kreativnost i volonterstvo. 

U Hrvatskoj se projekt održava od 2014. godine, a u Sisku je ove godine po treći put. Projekt je u Hrvatskoj okupio ukupno 2.500 mladih volontera na 350 akcija, od čega je 121 volonter sudjelovao samo u Sisku. Iz Srednje škole Glina, je na inicijativu vjeroučiteljice Antonije Ivančan i profesorice Jasmine Sukalić, sudjelovalo 19 učenika što je hvalevrijedna brojka. Volonterske aktivnosti učenici su odrađivali u petak i subotu, 16. i 17. listopada 2020. godine.Aktivnosti su provedene u  Sisku, u organizaciji Pastorala mladih Sisačke biskupije. Učenici su volontirali u Gimnaziji Sisak, Udruzi Kas, Klubu mladih Skwhat i sa humanitarnom udrugom “Savao” u Gornjem Viduševcu. Većina učenika koji su sudjelovali u projektu članovi su školskog volonterskog kluba pod nazivom “Manus Aperta”.