prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com
medijska pismenost
Emocije u kontekstu medijskog okruženja

Emocije u kontekstu medijskog okruženja

Dani medijske pismenosti u Osnvnoj školi Frana Frankovića u Rijeci, za učenike u posebnom razrednom odjelu obilježen je predavanjem i radionicom u kojoj su učenici imali zadatak da pomoću micro:bita izraze svoje emocije koje im bude mediji i medijski sadržaji. Na predavanju i radionici spoznali su i osvijestili različite emocije te načine kojima se na naše emocije utječe.

Sigurnost na internetu

Sigurnost na internetu

U sklopu Erasmus+ i eTwinning projekta OŠ Župa dubrovačka “Better Together“ članovi Vijeća učenika su, zajedno s projektnim partnerima iz Francuske i Ukrajine obilježili četiri važna datuma posvećena temi sigurnosti na internetu.

Preporuke za postavljanje granica i stvaranje zdravog digitalnog okruženja

Preporuke za postavljanje granica i stvaranje zdravog digitalnog okruženja

Na webinaru “Stvaranje sigurnog i zdravog digitalnog okruženja za djecu: postavljanje pravila i granica“, održanom 3. svibnja 2023. u sklopu 6. Dana medijske pismenosti, članice tima projekta “Digitalna tehnologija u obitelji: obrasci ponašanja i učinci na razvoj djece – D.E.C.I.D.E.” predstavile su preporuke i smjernice za korištenje digitalnih uređaja i medija kod djece.