prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com
Valentinovo
Projekt “Gospođica Ljubav” u Brelima

Projekt “Gospođica Ljubav” u Brelima

Tijekom veljače 2024. učenici 6. razreda Osnovne škole dr. Franje Tuđmana Brela su zajedno s učiteljicom Hrvatskoga jezika Goranom Babić marljivo radili na projektu izrade slikovnica namijenjenih učenicima 2. razreda povodom obilježavanja Valentinova.

Valentinovo pub quiz

Valentinovo pub quiz

U petak,16. veljače 2024. godine, se u područnoj školi Baranjsko Petrovo Selo, jednoj od pet područnih škola osnovne škole Šećerana, održao Valentinovo pub quiz.

14. veljače – Dan zaljubljenih – Valentinovo

14. veljače – Dan zaljubljenih – Valentinovo

Dan zaljubljenih ili Valentinovo kao praznik, u Hrvatskoj je prihvaćen početkom 90-tih godina prošlog stoljeća. Na taj dan zaljubljeni se parovi prema tradiciji međusobno darivaju ružama i čokoladnim bombonijerama u obliku srca. Sve oko nas je ukrašeno crvenom bojom, na televiziji se prikazuju ljubavni filmovi, a s radija slušamo romantične melodije.

Fizika je ljubav

Fizika je ljubav

U Gimnaziji A. G. Matoša, Đakovo i Isusovačkoj klasičnoj gimnaziji s pravom javnosti u Osijeku, učenici drugog razreda obilježili su Valentinovo igrom asocijacije.
Profesorice su u uvodnom dijelu sata objasnile učenicima kako će obilježiti Valentinovo na fizikalni način.

Humanitarna valentinovska akcija za djevojčicu Lavu

Humanitarna valentinovska akcija za djevojčicu Lavu

Veljača je u Srednjoj školi Ban Josip Jelačić u Zaprešiću i njezinoj Učeničkoj zadruzi Ban ne samo mjesec zaljubljenih, već i mjesec darivanja jer se za Valentinovo, već tradicionalno, održava humanitarna prodaja prigodnih proizvoda, a sav je prihod uvijek namijenjen humanitarnoj svrsi.

Kreativna nastava u 1. a razredu

Kreativna nastava u 1. a razredu

Učenici 1. a razreda iz Osnovne škole “Antun i Stjepan Radić” Gunja zajedno s učiteljicom Jelenom Cvijović i u suradnji s knjižničarkom dr. sc. Anitom Tufekčić sudjelovali su na kreativnoj nastavi hrvatskog jezika u školskoj knjižnici kroz upotrebu štapne lutke jer kroz igru učenik lutku oživljava na sebi svojstven i osebujan način, dok su na satu likovne kulture izrađivali učiteljicu Sović koja drži srce kao simbol ljubavi.

Valentinovski bingo

Valentinovski bingo

U Gimnaziji A. G. Matoša, Đakovo i Isusovačkoj klasičnoj gimnaziji s pravom javnosti u Osijeku, profesorice fizike obilježile su s učenicima Valentinovo na fizikalni način.