prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com
Sve novosti test
Lektira na zanimljiv način

Lektira na zanimljiv način

Učenici prvog razreda Osnovne škole Višnjevac s učiteljicom Natašom Subašić i učenici drugog razreda Osnovne škole „Dobriša Cesarić” Osijek s učiteljicom Marijom Bilić na zanimljiv su način prepričali lektirna djela kamishibai tehnikom pripovijedanja u lipnju 2024. godine.

8. Dani Antuna Gustava Matoša u Zagrebu

8. Dani Antuna Gustava Matoša u Zagrebu

AGM kao nadahnuće nadnaslov je 8. Dana Antuna Gustava Matoša čija će se završnica održati 13. lipnja u Zagrebu. Ove se godine obilježava i 110. obljetnica smrti velikoga pjesnika.

Bloomsday u Puli

Bloomsday u Puli

Ovogodišnji program manifestacije Bloomsday u Puli održava se od 14. do 16. lipnja na različitim gradskim lokacijama. Razvoj čitalačke publike jedna je od ključnih odrednica razvoja zajednice pa su ovogodišnji programi Knjižnice tijekom manifestacije Bloomsday prvenstveno namijenjene djeci i mladima kao aktivnim sudionicima u kulturi.

Erasmus “Wishes” u Francuskoj

Erasmus “Wishes” u Francuskoj

Učenici četvrtog razreda Osnovne škole Ante Curać – Pinjac iz Žrnova boravili su deset dana u francuskom gradu Rennesu s ciljem upoznavanja sa inkluzijom djece s posebnim potrebama u sportske aktivnosti. Tijekom desetodnevnog boravka posjetili su najvažnije kulturno povijesne destinacije Normandije među kojima su čuveni Mont saint Michel, St Malo, i Fourgeres.