prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

U Osnovnu školu Klinča Sela stigli straničnici iz Portugala

U sklopu projekta “Bookmark Exchange Projekt 2020” u Osnovnu školu “Klinča Sela” stigli su straničnici iz Portugala. “Via Ficur tude Bem!” je pozdrav koji se nalazi na straničnicima koje su za školu izradili učenici Osnovne škole Parahno, Trofa iz Portugala.

Tema izrade straničnika bila je “Pronađi svoj put do dobrog zdravlja i blagostanja” koja se temelji na na jednom od ciljeva UNESCO-a, tj. cilj održivog razvoja UN-a br. 3 “Dobro zdravlje i blagostanje”. U školi u projektu su sudjelovali učenici 1. a, 5. b i 5. c razreda koji su promišljali i proslavili vezu između knjige, čitanja, školskih knjižnica, dobrog zdravlja i blagostanja. U svjetskoj proslavi školskih knjižnica s školom sudjelovalo je ukupno 971 školska knjižnica diljem svijeta. Voditelji projekta u Osnovnoj školi “Klinča Sela” školi su Lana Martinović, Marija Brajković i Sanja Šušnjara Raić.