prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Valentinovo u znaku darivanja

U Osnovnoj školi Antun i Stjepan Radić Gunja u tijeku su pripreme za ovogodišnje Valentinovo. Učenici sudjeluju u raznim aktivnostima koje su im pripremile učiteljica i knjižničarka škole.

Na početku sata, knjižničarka je učenicima pročitala priču “Ljubav i prijateljstvo”, koja govori o 12 ideja o tome što znači voljeti. Nakon razgovora o dojmovima, učenici 3. a razreda Osnovne škole Antun i Stjepan Radić iz Gunje sudjelovali su u akciji darivanja “Čitam, dam, sretan sam”. Svaki učenik donio je jednu slikovnicu koju će pokloniti uz slatki poklončić (čokoladu). Osim toga, učenici su predstavljali slikovnice i čitali omiljene rečenice iz darovane slikovnice. Slikovnice su stavljene u košaru, a svaki učenik imao je tajni broj. Kako bi ta gesta bila još ljepša, učenici su izrađivali buketiće od cvjetića sa srcem. Autorice su ideju preuzele s mrežne stranice Krokotak. Inspiraciju za nadolazeće događaje u školi na Krokotaku možete pronaći ovdje. Kako su se učenici zabavili i družili možete pogledati u videozapisu koji je izrađen u Animoto alatu.