prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Europske oznake kvalitete za 4. b Osnovne škole Opuzen

Učenici 4. b razreda Osnovne škole Opuzen zajedno s učiteljicom Ivanom Bašić dugi niz godina sudjeluju u eTwinning projektima. Da su uspješni u realizaciji, potvrđuju i dobivene nacionalne i europske oznake kvalitete rada na projektima.

Tijekom školske godine 2019./2020. sudjelovali su u projektima: “Pružimo djeci ruku ljubavi”, “Mjesečeve zgode”, “Ljepota različitosti”, “My school, my town”, “Obilježavanje dječje nedjelje 2” i “We travel around Europe”. Europske oznake kvalitete dobili su za projekte: “Pružimo djeci ruku ljubaiv”, “Mjesečeve zgode” i “Obilježavanje dječje nedjelje 2” čija je autorica učiteljica Ivana Bašić.

eTwinning oznake kvalitete daju se učiteljima sa izvrsnim eTwinning projektima. Europsku oznaku kvalitete (European Quality Label – EQL) dodjeljuje Središnja služba za podršku (CSS).

Uvjeti:

  • projekt su za dodjelu europske oznake kvalitete predložile najmanje dvije nacionalne službe za podršku:
  • svaka nacionalna služba za podršku predlaže maksimalno 30% projekata prijavljenih za nacionalnu oznaku kvalitete
  • najmanje su dva projektna partnera osvojila nacionalnu oznaku kvalitete.

Za sve projekte su stigle pozitivne recenzije. Tijekom provedbe eTwinning projekata, korištene su pedagoške inovacije. Projekti su integrirani u kurikulum. Suradnja i komunikacija među partnerskim školama kvalitetno je ostvarena. Tijekom provedbe projekata korišten je niz digitalnih alata. Rezultati projekata i diseminacija kvalitetno je predstavljena u odgojno-obrazovnoj ustanovi, na TwinSpaceu i u lokalnoj zajednici. Zadani ciljevi su ostvareni. Evaluacija i rezultati evaluacije prikazani su na Twinspaceu. Učenici 4. b razreda i ove školske godine uključeni su u eTwinning projekte i raduju se upoznavanju i suradnji s vršnjacima iz Europe.