prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com
druženje
Radionica “Moje poslijepodne”

Radionica “Moje poslijepodne”

Radionicu “Moje poslijepodne” osmislio je pedagog Osnovne škole Joakima Rakovca Alen Hasikić za učenike drugog razreda. Riječ je o radionici iz Školskog preventivnog programa s ciljem preventivnog djelovanja.

Put u Betaniju

Put u Betaniju

Učenici 2.a razreda srednje škole Centra za odgoj i obrazovanje Tomislav Špoljar Varaždin posjetili su korisnike Doma za starije i nemoćne Betanija.

Put u Betaniju

Geodetska tehnička škola treća na međunarodnom UNESCO-vom kvizu „Unite the Nations“

Učenici Geodetske tehničke škole sudjelovali su 24.4.2015 g. u projektu „This is our Time 2015“.

Ovaj interkulturalni globalni komunikacijski projekt koji se održava jednom godišnje pod pokroviteljstvom UNESCO-a ima za cilj omogućiti mladim ljudima da putem Interneta razmjenjuju znanja i iskustva. Komunicira se na zadane teme putem videokonferencijskih veza i provodi se internacionalni kviz znanja. Ovogodišnja tema bila je „Many Voices – One Call For Change”.

Put u Betaniju

Kako kvalitetno provesti vrijeme s djecom?

Što je kvalitetno provedeno vrijeme? Mnogi roditelji imaju iskrivljeno mišljenje o toj temi. Neki smatraju da je kuhanje ili gledanje televizije u istoj prostoriji u kojoj se dijete igra, kvalitetno provedeno vrijeme s djetetom. Provodeći vrijeme s djetetom razvijamo povjerenje, bliskost i povezanost, osnovne čimbenike zajedništva, ljubavi i podrške.