prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Razvoj digitalnih kompetencija uz e-Škole program obrazovanja

Odgojno-obrazovnim djelatnicima škola sada je jednostavniji razvoj digitalnih kompetencija uz radionice, webinare i e-tečajeve iz e-Škole programa obrazovanja.

Pogledajte kratki video u kojem možete doznati što vam se sve pruža u programu obrazovanja.

Različiti formati edukacija

Program obrazovanja uključuje radionice, webinare i e-tečajeve.

Gotovo sve teme radionica (odnosno radionice istog naziva) dostupne su u dva oblika: radionice uživo i virtualne radionice. U istoj temi radionice koja se izvodi uživo i virtualno, sadržaj je sličan, ali prilagođen s obzirom na način izvedbe.

Naspram radionica uživo, virtualne radionice vremenski su načelno kraće i podrazumijevaju ostvarivanje donekle jednostavnijih ishoda učenja u aspektu primjene digitalne tehnologije.

Svaka škola odabire radionice koje će se održati u toj školi. Ako vas zanimaju teme radionica koje niste imali priliku pohađati u svojoj školi ili vam termin nije odgovarao, možete pohađati virtualne radionice.

Svaka tema webinara izvodit će se najmanje dva puta u različitim terminima. Ovaj je oblik obrazovanja svima dostupan kako bi omogućio sudjelovanje velikog broja polaznika, a vremenski je manje zahtjevan.

Svaka će se tema e-tečaja održavati gotovo kontinuirano od završetka pripreme sadržaja e-tečaja okvirno do kraja sljedeće školske godine. Tečajevi nemaju definirano trajanje, a navodi se predviđeno vremensko opterećenje odnosno procijenjeni broj sati potreban za učenje i rješavanje svih aktivnosti u tečaju.

Pohađanje je e-tečajeva fleksibilno pa će polaznici imati više prilika za uspješno završavanje, bez obzira kad su ga upisali. Naime, u tečajevima će se ponavljati aktivnost međusobnog vrednovanja (tzv. radionica) i eventualno druge aktivnosti. Sve ostale automatizirane aktivnosti koje su uvjet za značku, na primjer test, moguće je dovršiti okvirno sve do kraja sljedeće školske godine.

Što vam je dostupno?

Oko 35 različitih tema radionica uživo, virtualnih radionica, webinara i e-tečajeva. Do kraja će projekta biti dostupno otprilike njih 60.

Pretražite program obrazovanja i pronađite željene radionice, webinare i e-tečajeve. Odaberite razinu digitalnih kompetencija kako biste jednostavnije pronašli željenu edukaciju.

Potrebno vam je više informacija?

Za sva pitanja o e-Škole programu obrazovanja obratite nam se na e-skole-edukacija@skole.hr. Za pitanja o projektu e-Škole obratite se na helpdesk@skole.hr.