prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Dan planeta Zemlje – videolekcije iz Informatike

Uoči Dana planeta Zemlje izrađene su videolekcije iz predmeta Informatika, za sve više razrede osnovne škole i objavljene na mrežnoj stranici Škole za život. Mentori u timu za informatiku odlučili su svoje videolekcije raditi prema godišnjem izvedbenom kurikulumu kojim bi obuhvatili događanja i obljetnice kao i da se sama nastava odvija u školskoj zgradi, a ne u virtualnim učionicama.

Kolegica Iva Naranđa pripremila je materijale kojima je obuhvatila različite odgojno-obrazovne ishode predmeta Informatika i neka očekivanja međupredmetne teme Održivi razvoj.

Videolekcije za 5. i 6. razred možete prema ustaljenom rasporedu pogledati na Sportskoj TV, a ujedno vas obavještavamo da se od ovog tjedna kreće s emitiranjem videolekcija za 7. i 8. razred koje ste do sada mogli pronaći samo na YouTube kanalu Škole za život.

Poveznice na videolekcije povodom Dana planete Zemlje

 

Na YouTube kanalu Škole za život dostupne su videolekcije za sve razrede i svakodnevno se nadopunjuju novim sadržajima: