prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com
suradnja projektnih partnera
eTwinning suradnja škola iz Brčkog i iz Solina

eTwinning suradnja škola iz Brčkog i iz Solina

Osnovne škole dviju susjednih država udružile su svoje snage u realizaciji eTwinning projekta “Emocionalna inteligencija kod učenika OŠ”. Tako su učiteljica Azra Salihović iz Petnaeste osnovne škole iz Šatorovića pored Brčkog u Bosni i Hercegovini i pedagoginja Sanja Matić iz OŠ kraljice Jelene iz Solina u Republici Hrvatskoj, odlučile zajedno s učenicima  raditi na projektnim aktivnostima na temu empatije.

Mobilnost u Ptuj

Mobilnost u Ptuj

Nastavno osoblje Centra za odgoj i obrazovanje Tomislav Špoljar iz Varaždina sudjeluje u Erasmus+ projektu “Get to know us”. U sklopu projekta u vremenu od 20. do 24. ožujka 2023. godine održana je peta mobilnost nastavnika čiji je domaćin bila Osnovna šola dr. Ljudevita Pivka iz Ptuja.

Adventski kalendar

Adventski kalendar

Doba Adventa je posebno, budi osjećaj topline, radosti darivanja i vjere u bolje sutra. U tom ozračju Srednja škola Ivana Meštrovića Drniš i Ekonomsko-birotehnička i trgovačka škola Zadar već treću godinu provode projekt Adventski kalendar koji ima za cilj promovirati i povezati strukovne škole u Republici Hrvatskoj.

Dječji tjedan u Maštogradu

Dječji tjedan u Maštogradu

Učenici iz Osnovne škole kraljice Jelene i Osnovne škole Neorić – Sutina zajedno s učiteljicama sudjeluju u projektu na novoj virtualnoj platformi ESEP.

Odzvanja naš ČA

Odzvanja naš ČA

Učenici dviju splitskih osnovnih škola, Osnovne škole Split 3 i Osnovne škole Trstenik, iz trećeg i četvrtog razreda pod vodstvom učiteljica, koje su ujedno i autorice projekta, zdušno su prionuli poslu i realizirali sve postavljene zadatke.

Erasmus+ mobilnost u Sjevernoj Makedoniji

Erasmus+ mobilnost u Sjevernoj Makedoniji

Učenici i učiteljice Osnovne škole Ante Curać Pinjac iz Žrnova na otoku Korčuli odradili su drugu mobilnost u sklopu Erasmus+ projekta “Our Culture – Our Future”. Mobilnost je održana u Sjevernoj Makedoniji. Domaćini su se potrudili da ova mobilnost proširi vidike učenicima i učiteljicama te razvije prijateljske i kolegijalne odnose među projektnim partnerima.

Prva mobilnost Erasmus+ projekta “Our culture – our future”

Prva mobilnost Erasmus+ projekta “Our culture – our future”

Učenici Osnovne škole Ante Curać Pinjac iz Žrnova na otoku Korčuli odradili su prvu mobilnost Erasmus+ projekta “Naša kultura – naša budućnost” odlaskom u Targu Jiu u Rumunjsku. Upoznali su lokalnu kulturu, običaje, folklor, nošnju te specijalitete. Puni dojmova pričaju ostalim učenicima o vlastitom iskustvu.